Teisipäev, november 21, 2017
 

Kaja asemele tuleb Kaja

SA Tuuru juhataja Aivi Telvik teatas, et maakondlikus arenduskeskuses hakkab mitte­tulundusühendusi nõustama Kaja Sõrmus. “Ei hakanud nime vahetama, Kaja asemele tuleb Kaja,” naljatas Telvik Kaja Hiis-Rinnet tehtu eest lilledega tänades ja Kaja Sõrmust lilledega tervitades.
Siiani töötas Sõrmus Hiiu maavalitsuses arengu-ja planeeringuosakonnas peaspetsialistina. Jaanuarist lõpetab Hiiu maa­valitsus kui institutsioon tegevuse, asemele tuleb mõne töötajaga maakondlik talitus.
Varem Tuurus MTÜsid nõustanud Kaja Hiis-Rinne juhib nüüd kalandus­piirkonna toetusi jagava MTÜ Hiiukala tööd.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411