Reede, november 17, 2017
 

Isadepäeva matkamäng Emmastes

Tiina Koit
Neljandat korda viidi Emmastes kohaliku kooli ja lasteaia ühisettevõtmisena läbi liikumisele suunatud isadepäev.
Kaks korda on see toimunud spordihallis sportlike tegevuste kaudu, kaks korda vabas õhus matkamänguna. Viimane oli kavas ka esmaspäeva õhtul.
Ilmataat oli korraldajate poolel ning nii oli õhtu tuulevaikne ja terve päeva jooksul, õhtust rääkimata, ei sadanud. Selges ja karges õhtuhämaruses torkasid helkurvestides, helkurite ja taskulampidega varustatud enam kui poolsada last ja lapsevanemat hästi silma.
Õpetaja Heli Lindmäe eestvedamisel valmis kahekilomeetrine matkarada, mida orienteerumiskaardi abil avastada ja kus osalejaid ootas kaheksa tegevuspunkti. Igas punktis oli vaja lahendada mõni mõistatus või täita ülesanne. Näiteks tunda loomade sarvi või ära arvata metsloomade jäljed.
Lõpp-punktis ootas raja läbinuid koolikoka valmistatud imemaitsev õunakook ja kuum tee. Viimast tuli isegi juurde keeta, sest õhtu jahedusest andis märku asjaolu, et parklas olevate autode aknad kattusid jääkirmega.
Üritust fotokaameraga jäädvustanud Emmaste kooli õpetaja Tiina Koit kiitis korraldajaid toreda õhtu eest. “Nii lahe, et nii paljud olid osa võtma tulnud!”
Hergo Tasuja

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411