Teisipäev, november 28, 2017
 

ESK tähistab 25. sünnipäeva Muhus

Eesti saari ühendav Eesti saarte kogu (ESK) tähistab 25. tegevusaasta täitumist 2. detsembril suurejooneliselt Muhu saarel Pädaste mõisas. Tervituskõnesid peavad riigihalduse minister Jaak Aab, Muhu vallavolikogu esimees Ain Saaremäel, vallavanem Raido Liitmäe, Pädaste mõisa peremees Imre Sooäär ning ESK asutajaliige ja praegune esimees Leo Filippov.
Ülevaate ESK 25 aasta pikkusest tegevusest teevad ESKsse kuuluvate saarte esindajad ja partnerid. Kavas on mõtte­vahetus riigihalduse ministri Jaak Aabiga Eesti saarte tuleviku üle, vastuvõtt ESK liikmetele ja kutsutud külalistele, tutvumine Muhu Püha Katariina kirikuga ja Liiva külaga ning õhtune koosviibimine.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411