Reede, november 24, 2017
 

Arenduskeskuse juhi kohale 10 kandidaati

20. novembril lõppenud SA Hiiumaa Arenduskeskuse juhatuse liikme ametikohale laekus kümne kandidaadi sooviavaldus. Hiiumaa valla arenguosakonna juhataja Monika Pihlaku sõnul on kandidaatidega käimas kolmas tutvumisvoor ja sõelale jäänud kaheksa inimest. “Soovime uue juhatuse liikme valida võimalikult ruttu, loodetavasti juhtub see järgmise nädala lõpuks,” ütles Pihlak. Tema sõnul sõltub otsuse langetamine nõukogu liikmete aja­graafikust ja sellest, kui ruttu jõutakse kõigi kandidaatidega kohtuda.
Nõukokku, kes uue juhatuse liikme valivad, kuuluvad Omar Jõpiselg, Tanel Malk, Ester Tammis, Reili Rand ja Inge Ellissaar.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411