Teisipäev, november 28, 2017
 

Aasta Ireniks valiti Kaia Iva

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) naiskogu IREN valis Tartus korraldatud sügiskonverentsil aasta Ireniks sotsiaalkaitse­minister Kaia Iva.
“Kaia oli kevadisel erakonna esimehe valimisel väga lähedal esimeheks saamisele ning näitas, et ka konservatiivses erakonnas võib toetus naisjuhile olla arvestatav,” ütles naiskogu esimees Ulla Preeden.
Iva sõnul on IRLi naiste osakaal valimistel kandideerimisel ja valimistel osalemisel aasta-aastalt tõusnud. “Naised oskavad väärtustada meeskonnatööd ja rollide jagamist meeskonnas, nende aktiivsel osalusel saavad nimekirjad tihtipeale parema tulemuse,” ütles Iva.
Iva on IRLi liige 1999. aastast, ta on olnud Türi linnapea, kuulunud riigikogu 11. ja 12. koosseisu ja olnud fraktsiooni esimees. Kaia on hariduselt matemaatikaõpetaja, ta on abielus, peres on kolm last.
IRLi naiskogu valis aasta Ireni kolmandat korda, aunimetuse on varasemalt pälvinud Annely Akkerman ja Riina Solman.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411