Reede, oktoober 6, 2017
 

Tunnustus Käina spordikeskusele

Eesti olümpiakomitee (EOK) täitevkomitee kinnitas taristu­komisjoni ettepanekul multifunktsionaalsete keskuste nimed, kes saavad oma hoonel kasutada tunnustus­silti: “Eesti Olümpia­komitee poolt tunnustatud spordikeskus”.
Tunnustatavad keskused valis EOK välja maakondlike spordiliitude soovituste alusel. Nõudmisteks olid keskuse multifunktsionaalsus, juurdepääs erivajadustega inimestele, loodussõbralik toimimine ning kasuks tulid pakutavad majutus- ja muud teenused.
Esialgses nimekirjas on 18 keskust üle Eesti. Hiiumaalt valiti välja Käina spordikeskus, Saaremaalt Muhu spordihall ja Läänemaalt Haapsalu spordikeskus.
Keskused saavad EOK tunnustussilti kasutada kümme aastat. Nimekirja uuendab komisjon 2019. aasta sügisel.
Hergo Tasuja

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411