Reede, oktoober 20, 2017
 

Pühalepas valiti osavallakogu volinikud

Kolmapäeva õhtul oli Palade kooli saali kogunenud hulgaliselt osalejad, kes valisid ära Pühalepa tulevase osavallakogu liikmed. Noorte esindajaks valiti Maria Remmelkoor ja asendusliikmeks Elis Kiin. Haridusasutuste hoolekogude eestkõneleja on Juri Ooman ja asendusliige Tuuli Karukäpp. Ettevõtjate esindajaks määrasid osalejad Reijo Leigeri ning asendusliikmeks Agur Pilve. Kodanikeühendusi ja külavanemaid hakkab uues kogus esindama Argo Nurs, asendusliikmeks määrati Ille Kivistu.

Neile lisanduvad kaks Pühalepa valimisringkonnas enim hääli saanud Hiiumaa vallavolikogu liiget, kelleks on Ants Orav ja Toomas Remmelkoor.
Osavallakogu on elanike esinduskogu, kuhu kuuluvad kaks valimisringkonnast enim hääli saanud volikogu liiget, osavallas registreeritud ja tegutsevate ettevõtjate esindaja, osavallas registreeritud ja tegutsevate kodanikeühenduste ja külavanemate esindaja, osavallas tegutseva munitsipaalkoolide hoolekogude esindaja ja osavallas elavate noorte esindaja.
Teistes tulevastes osavaldades toimusid valimiskoosolekud möödunud nädalal.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411