Esmaspäev, oktoober 9, 2017
 

Palgid teel

| Hiiu Leht
Reede hommikul juhtus liiklusõnnetus Suuremõisa-Käina-Emmaste maantee 6. kilomeetril, veidi pärast Vaemla jõe silda: metsaveokil oli tulnud lahti haagis, mistõttu oli terve koorem palke sõiduteel laiali (pildil). Sündmuskohal turvasid politseiametnikud, päästjad puhastasid teed koorepurust, tõstuk hiivas palke haagisele tagasi. Liiklus oli häiritud umbes poolteist tundi.
Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Andra Jundas pani autojuhtidele südamele, et nii koorma kui haagiste kinnitamisel peab autojuht olema veendunud, et seda on tehtud korralikult. “Halvasti kinnitatud koorem või lahtised esemed veoplatvormil võivad veokist välja paiskudes põhjustada traagilisi tagajärgi nii teistele liiklejatele kui juhile endale,” ütles Jundas.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411