Reede, oktoober 13, 2017
 

Emad päästekomandodes

Homme toimub avatud uste päev enam kui 60 päästekomandos üle Eesti ja seekord on eriti oodatud pereemad.
Päästjad arutavad emadega avatud uste päeval, kuidas joonistada oma kodule evakuatsiooniskeemi, kuidas peavad pereliikmed põlengu korral käituma. Veel tuleb arutlusele, mida peaks perenaine köögis kindlasti käe sisse harjutama ja meelde jätma ning kuidas on perel võimalik majast kiirelt väljuda ning ellu jääda.
Päästeameti pressiesindaja Riin Oeselja sõnul ei ole Eestis veel harjutud perega rääkima, kuidas peaks õnnetuse korral käituma. “Arutada tuleks näiteks, kus on pere kogunemiskoht väljaspool maja, juhul kui on vaja hoonest lahkuda,” märkis Oeselg.
Päästjad tutvustavad ka komando igapäevaelu ja näitavad päästetehnikat ning varustust.
Hiiumaa komandod Kärdlas ja Käinas on avatud 14. oktoobril kell 11–13.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411