Teisipäev, oktoober 3, 2017
 

Ave esitleb põuelaule

Harda Roosna | Hiiu Leht
Homme, 4. oktoobril tähistab 75. sünnipäeva Hiiumaa luuletaja, Valgetähe teenetemärgi laureaat Ave Alavainu. Sünnipäeva puhul on homme kell 18 Tallinnas Kirjanike majas Harju tn 1 Alavainu loomingu õhtu ja värske põuelaulude kogumiku “Kõrtsilaulud” esitlus. Laulavad Hedvig Hanson, Kata-Riina Luide, Veronika Kivisilla, Jaak Johanson ja Tõun, saadavad Krista Citra Joonas ja Tuule Kann, luuletusi loevad Jüri Aarma ja Iiris Saluri. Kõneleb kirjanike liidu esimees Tiit Aleksejev ja raamatut esitleb autor telesilla vahendusel.
Kes Tallinna sünnipäevapeole minna ei saa, võib sündmust jälgida ERRi kultuuriportaalis või minna laupäeval Ave Vitasse! “Kõrtsilaulude” Hiiumaa esitlusele. Pidu vanas kohtu­majas algab 7. oktoobril kell 13 koos hiiu õlle ja ühepäevamissi valimisega ehk koos vaadatakse salvestust “Ühepäevamissivalimine” (1992).
Hiiu Lehe toimetus õnnitleb juubilari, soovides et “kõik mured pagendaks selle päeva selgus ja südames oleks Päikse enda helgus”.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411