Reede, september 15, 2017
 

Ühine Hiiumaa haarab ohjad

Kohalike volikogude valimiste eel korraldab MTÜ Ühine Hiiumaa kuus valimisdebatti ja kaks diskussiooni, millest üks pealinnas. Avalikud valimisdebatid, kus arutletakse Hiiumaa tuleviku ja arengute üle, toimuvad kõigis valimispiirkondades: Emmastes, Käinas, Paladel, Kärdlas, Kõrgessaares ja Kõpus ning osalema on oodatud nii valijad kui kandidaadid.
Ühingu juht Margit
Kagadze ütles, et valimis­debattidel räägitakse kohalikel teemadel ja arutatakse, kuidas nii piirkonna kui kogu Hiiumaa elu paremaks muuta, millised on soovid ja eesmärgid ning kuidas neid kõige paremini ellu viia. Lisaks kandidaatide seisukohtade kuulamisele saavad osalejad esitada küsimusi ja teha omapoolseid ettepanekuid.
Lisaks on ühingul kavas korraldada ka kaks suuremat diskussiooni. 1. oktoobril Suuremõisa lossis toimuva teemaks on ülehiiumaalised ja ka laiemad teemad. Teine sarnane debatt toimub 2. oktoobril Tallinnas Ülemiste Citys Ernst Öpiku majas. “Sinna on eelkõige oodatud hiidlased, kes kooli või töö tõttu seotud mandrimaaga,” lisas Kagadze.
Debattide ajakava leiab tänase lehe kuuendalt leheküljelt.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411