Reede, september 8, 2017
 

Tiiu jõudis tagasi

Kristo Kuik
Teisipäeva õhtul nähti Läänemerel kodu poole ruttamas parvlaeva Tiiu, mis oli olnud kuu aega Soomes Naantali dokis remondis. TS Laevade juhatuse liige Mart Loik kinnitas, et Tiiu jõudis Rohuküla sadamasse kolmapäeval ja alustab regulaarreise neljapäeval, 14. septembril.
Remondi kulud katab kindlustus, selle maksumust TS Laevad ei avalikusta. Ka juhtunu põhjusi alles uuritakse. “Ametlikku kokku­võtet juurdluse tulemustest ei ole veel tehtud, seega hetkel põhjuseid kommenteerida ei saa,” ütles Loik. Ta lisas, et praegu toimuvad kohtumised ja tehniliste küsimuste täpsustamine ohutus­juurdluse keskusega.
28. juuli õhtul tabas Rohukülast Hiiumaale sõitma pidanud parvlaeva juhtimissüsteemi rike, mistõttu laev puudutas merepõhja ja sai viga.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411