Teisipäev, september 5, 2017
 

Sümboolika jääb samaks

repro
Tulevase Hiiumaa valla sümbolitena võetakse kasutusele Hiiu valla lipp ja vapp, millel kujutatud Kõpu tuletorn ja lained. Seniste valdade sümbolid jäävad kasutusele osa­valdade sümbolitena. Käina valla vapil on kujutatud kaks õllekappa ja viljapea, Emmaste valla vapil purjekas Alar, Pühalepa valla vapil ratasrist ja liilia­sümbol.
Uuesti võetakse kasutusele pärast Kärdla linna ja Kõrgessaare valla ühinemist käibelt kadunud sümboolika. Kärdla osa­valda hakkavad esindama Kärdla linna lipp ja vapp, millel merre sukelduv kajakas. Kunagise Kõrgessaare valla maadel tekib Kõrgessaare osavald ning uuesti võetakse kasutusele Kõrgessaare valla sümbolid, millel kujutatud mägi kolme ristiga.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411