Teisipäev, september 12, 2017
 

LEADER taotlusvoor avaneb peagi

MTÜ Hiidlaste Koostöökogu tänavune teine taotlusvoor avaneb 2. oktoobrist, toetusetaotlusi võetakse vastu kuni 16. oktoobrini.
Toetusi jagatakse kahest Hiiumaa integreeritud arengu­strateegia meetmest. Need on ettevõtete arengu meede ning külaarenduse ja kogukonnateenuste meede, kummagi meetme maht on 400 000 eurot. Taotluste esitamine ja hindamine toimub uues e-PRIA keskkonnas.
Täiendava teabe leiab MTÜ Hiidlaste Koostöökogu kodulehel www.kogu.hiiumaa.ee
25. septembril kell 16 algab Tuuru maja (Vabrikuväljak 1,
Kärdla) saalis Hiidlaste koostöökogu üldkoosolek, millel kinnitatakse nn suurprojektide ehk enam kui 50 000 eurose toetusega taotluste hindamisele lubamine ning määratletakse kogukonnateenuse projektid, millele võib taotleda kõrgemat toetust.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411