Teisipäev, september 26, 2017
 

Kaks kaubikut põrkasid kokku

HIIU LEHE LUGEJA FOTO
Reedel toimus kahe auto kokkupõrge Kõrgessaarest 5 km Luidja poole. Üks auto jäi teele, teine sõitis kraavi. Kärdla politseijuht Aare Allik ütles, et häirekeskus sai teate, et Heltermaa-Kärdla-Luidja 45. kilomeetril põrkasid kaks Reanault kaubikut külgepidi kokku 22. septembril kella poole nelja paiku päeval. “Liiklusõnnetuses keegi kannatada ei saanud ning juhid pöördusid kindlustusse. Politsei menetlust ei järgne. Mõlemad juhid olid kained ning omasid vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust,” selgitas Allik.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411