Reede, august 4, 2017
 

Vanametalli eest kinkekaardid

erakogu
OÜ Sikassaare vanametall loosis augusti algul kinkekaarte vähemalt pool tonni vanametalli toonud klientide vahel. OÜ Sikassaare vanametalli Hiiumaa platsi juhataja Meelis Sepp rääkis, et selleks, et elanikud võtaksid ette tee vana­metalli kokku­ostupunkti, on ettevõte juba mitu aastat korraldanud kampaaniaid. Maist juulini toimunud kampaanias sai vähemalt poole tonni vana­metalli tooja kupongi, millega osales kinkekaartide loosimisel.
“Mõned läksid pärast kaalumist kogu koormaga isegi koju tagasi, et veel mõned mittevajalikud asjad kärusse juurde laduda, et pool tonni täis saaks,” meenutas ta.
Loosikastis olnud 68 kupongi hulgast tõmmati välja kolme õnneliku võitja nimed. Kaimar Lilleõis võitis peaauhinna, milleks oli Faasion ehituspoe 150eurone kinkekaart. Kui Sepp talle pärast loosimist helistas ja õnne soovis, ütles Lilleõis, et kinkekaardi eest ostab ta katuseplaate.
Olerexi 100eurose kinkekaardi võitis Aivo Püssim ja Olerexi 50eurose kinkekaardi sai loosi tahtel Triin Pokk.
Loosimise viisid 2. augustil läbi Meelis Sepp, OÜ Hiiu Autotrans tehnoülevaataja Siim Treimann ja allakirjutanu.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411