Reede, august 18, 2017
 

Tuhat ühikut koolitarbeid

Heategevuskampaania “Lapsed Kooli!” raames kogusid 595 vabatahtlikku 10.-13. augustini 39 Selveris üle Eesti kooli­tarbeid lasterikastele peredele.
Hiiumaa Selveris annetati suurperedele 938 ühikut kooli­tarbeid. “Täname Hiiumaa Selverit, vabatahtlikke ja kõiki panustajaid,” tunnustas Hiiumaa lasterikaste perede ühenduse juhatuse liige Kersti Tammerand poekülastajaid, kelle abiga õnnestus Hiiumaa lasterikaste perede tarbeks koguda pea tuhat ühikut koolitarbeid. “Oleme piiritult tänulikud!”
Üle Eesti koguti Selverites 52 000 koolitarvet, mis antakse lasterikastele peredele üle veel enne kooli algust.
Kõige rohkem annetusi tehti Tartu Veeriku Selveris, pea 2500 ühikut, Saare Selveris Saaremaal 2400 ning Rannarootsi Selveris Läänemaal 2000 ühikut.
Kampaania käigus koguti kõige enam vihikuid ja kaustikud, 21 000 tükki. Koguselt järgnesid harilikud pliiatsid 4500 ning värviliste pliiatsite komplektid 3400 annetusega. Samas mahtus kingituste sekka ka 30 koolikotti.
Kõigis Eesti maakondades läbi viidud heategevusliku kampaania “Lapsed kooli!” käigus paluti inimestel kinkida koolitarbeid nende perede toetuseks, kus kasvab neli või enam last. Kogutud koolitarbed lähevad jagamisele just selle piirkonna perede vahel, kus asjad koguti. Kampaania toimus kaheksandat aastat.
Hergo Tasuja

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411