Reede, august 4, 2017
 

Suvehiidlane ja Hiiumaa Open 2017

Tiiu Masing
Hiiumaa Tenniseklubi väljakud Kärdla südames täitusid juulikuu kolmandal nädalal tennisistidega, kes kutsutud osalema Hiiumaa lahtistel meistrivõistlustel.
Otsa tegid lahti turniirid “Noor suvehiidlane 2017” 17.–20.juulil, kus oma oskusi katsetasid neiud ja noor­mehed vanuses 14–19 aastat ja kuni 14aastased poisid-tüdrukud.
Kaheksa võistlejaga tabelites pälvisid parimad kohad Karina Vaisbein, Selena Jasmin Loorents Tallinna Kalevi tennisekoolist ja Viktoria Lohk Hiiumaa tenniseklubist ning noored kalevlased Karel Mark Sibold, Silver Simpson ja Kristjan Paloots.
TP 14 vanuseklassis võistlesid poisid ja tüdrukud koos. Edukaimad olid Sander Roosimäe ja Oliver Matto Hiiumaa tenniseklubist ning Mirtel Rist treener Kalev Suitslepa laagrigrupist.
21.juulil tabelisse loositud 16 mehest lõpetas 23. juulil tiitliga Suvehiidlane 2017 pärast aastast pausi turniirile naasnud 2015. aasta võitja Rein Aksim. Finaalmäng jäi paraku nägemata, sest finalist,
2016. aasta tiitlivõitja Kristjan Metsanurm oli sunnitud paaris­mängus saadud jala­vigastuse tõttu sellest kohtumisest loobuma. Kolmanda koha võitles välja Leemet Käär Hiiumaa tennise­klubist, saades 6/2 6/3 jagu Märt Metsa­nurmest. 45+ vanusepiiri ületanud meestest jõudis kõrgeimale, kuuendale kohale Margus Kastein.
21.–22. juulil toimunud paaris­mängudes osales kaheksa paari. Naistest said suurimat võidurõõmu tunda tiim Liisi Käär–Anete Tammeveski. Finaalivastased Liisa Apri–Maarika Matt alistati 7/6 6/3. Kolmandale kohale platseerusid Kaisa Männamaa–Kadri Räis. Meespaaridest võitsid ülekaalukalt kõiki vastaseid Leemet Käär–Jaanus Mäe, hõbemedalid said kaela Andreas Malk–Ago Rist ja pronksised Andres Pagarand–Aivar Kamm.
Segapaarismängus osaleda soovijate arv jõudis seekord võimaliku maksimumini.
23. juulil startinud 16 paarist mängisid end tabeli tippu Jaanus Mäe–Anete Tammeveski. Leemet Käär ja Liisi Käär võitlesid finaalis südilt, kuid vastaste võidunumbrid olid 6/1 6/4. Mängus kolmanda koha eest said Argo Vasar ja Maarika Matt paarilt Karel Mark Sibold–Kristi Linkov võidu kätte alles tulemusega 4/6 6/2 10/8.
Reede keskpäeval alanud võistlusmängude otsad said kokku tõmmatud ühispildiga pühapäeva õhtul kell kümme.
Tiiu Masing
korraldaja

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411