Reede, august 11, 2017
 

Smokie nostalgialaks tõi pargi rahvast täis

Harda Roosna | Hiiu Leht
Vaatamata vihmasele päevale tõi kunagine menuansambel Smokie Kärdla linnapargi rahvast täis.
Korraldajad hindasid, et kuulajaid võis olla paari tuhande kanti – täpsed numbrid olid eile veel kokku löömata. Korraldajate hinnangul võinuks publikunumber olla suuremgi, kuid ilm jättis oma jälje. Hiiumaa jaoks, kuhu suvetuurid just sageli ei põika, oli tegu kahtlemata väga rahvarohke kontserdiga.
Kui Smokiet “eelsoojendanud” Karl-Erik Taukari bändi esinemise ajal seirati võõristades üksikuid julgeid, kes lava ette näppu viskama ruttasid, siis pärast seda kui Smokie lavale tuli, jäi pinkidele päris vähe istujaid. Publik elas täiega kaasa, kuigi inglihäälse Chris Normani asemel laulab praegu kärisevahäälne Mike Craft ning Terry Uttley juus on lumivalge ja seksika sinise siidpluusi kaelusest paistavad hallid rinnakarvad. Igal juhul tõi “Living Next Door to Alice” meelde noorusajad ja vee silma. Ehk oli ka neid, kes kunagises iidolis pettusid, kuid ega pole esimeses nooruses enam ka Smokie omaaegsed fännid. Smokie hiilgeaegadel ja elades Nõukogude Liidus võisime oma lemmikbändi kontserdile minekust vaid unistada. Nii et parem kohtumine hilja kui mitte kunagi.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411