Teisipäev, august 15, 2017
 

Patendiamet registreeris rohelise märgi

8. augustil registreeris Eesti Patendiamet sihtasutusele Tuuru kuuluva Hiiumaa rohelise märgi ametliku kaubamärgina, täpsemalt garantiimärgina. Garantiimärk on eri isikute kaupu või teenuseid tähistav märk nende kaupade või teenuste ühise omaduse, geograafilise päritolu, tootmis­viisi või muu ühistunnuse garanteerimiseks.
Märk omistatakse saarel toodetud kvaliteetsele kaubale, kaubagrupile või saarel pakutavale teenusele, mis on saadud jätkusuutliku majandamise tulemusena, väärtustab ja väärindab kohalikku loodus- või inimressurssi, traditsioonilisi oskusi ja kohalikku kultuuri.
Märgi kasutusõigust võivad taotleda füüsilisest isikust ettevõtjad, äriühingud, mittetulundusühingud ja sihtasutused konkreetsele kaubale, kaubagrupile või teenusele, juhul kui on täidetud märgi saamisega seotud vajalikud nõuded. Kokku saab Hiiumaa rohelist märki taotleda
21 kaubagrupile.
Täpsem teave Tuuru kodulehel www.tuuru.edu.ee

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411