Teisipäev, august 15, 2017
 

Mänspe külas põles elumaja

Reedel, 11. augustil kella poole kaheksa ajal hommikul sai häirekeskus teate tulekahjust Emmaste vallas Mänspe külas. Teataja sõnul põles elumaja leegiga. Esimesena sündmuskohale jõudnud Emmaste vabatahtlikud päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et hoone, suurusega 8×12 meetrit, põles lahtise leegiga ja katus oli ära põlenud. Tulekahju lokaliseeriti tunni ajaga, järelkustutustööd jätkusid peale seda. Mänspe põlengu avastasid esialgse info kohaselt möödujad, majas kedagi ei olnud. Millest tulekahju alguse sai, selle selgitavad välja menetlejad.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411