Teisipäev, august 1, 2017
 

Lestafestile paneb punkti ilutulestik

repro
Tänavune Lestafestival­ toimub 12. augustil ja nagu tavapäraselt Kõrgessaare sadamas. Programm algab kell 12­ ja lõpeb orienteeruvalt kell 22 ilutulestikuga.­ Päeva sisustavad huvitavad tegevused ja muusikalised etteasted, esinevad Henn Rebane, akordionistide ansambel Amulett, puhkpilliorkester Forte ja Meelis-Bänd. Festivalipääse ja esinemisprogramm on kõigile tasuta ning tegemist ja sööki jätkub kogu perele. Lapsi ootavad tegevusnurk ja batuudid. Lestafestivali tegevusi saab jälgida kodulehel ja sotsiaalmeedias aadressil www.kultuur.hiiuvald.ee/Lestafest

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411