Teisipäev, august 8, 2017
 

Lestafest ootab võistlema

erakogu
Tänavuse Lestafesti korraldajad ootavad huvilisi igaaastasele lestapüügi võistlusele, mille võitjaile välja pandud väärt au­hinnad.
Nagu ikka oodatakse nobenäppe ka lestarookimise ja kalavõileiva valmistamise võistlusele. Ka neil võistlustel ootavad osavamaid head auhinnad. Võistlustele saab registreerida nii festivali kodulehel kui kohapeal.
Festivalipäeva Kõrgessaare sadamas sisustavad ka töötoad lastele ja muusikalised kollektiivid. Peaesinejaks on retrohittide kuningas, silmapaistev Rahvabänd 2017 osaleja Meelis-Bänd Lääne-Virumaalt. Kella 18st kõlab akordionivirtuoosi Henn Rebase pill.
Lestafestivalile Kõrgessaare sadamas oodatakse külalisi nii kodusaarelt kui ka mandrilt uudistama kalatoite ja osalema erinevates tegevustes, pääs festivalile on prii. Festivali eesmärgiks on väärtustada kohalikke kala­toite ja kaasata kogukonda lesta kui tooraine väärtustamisesse.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411