Teisipäev, august 29, 2017
 

Kaabel hakkab juhtima OÜd TS Laevad

erakogu
OÜ TS Laevad juhatuse esimeheks valiti poole­sajast kandidaadist sõelale jäänud kolme seast Jaak Kaabel. Tallinna Sadama juhatuse esimehe Valdo Kalmu sõnul osutus Kaabel valituks tänu eelnevale tugevale kokkupuutele Eesti parvlaevaliikluse ja ettevõtlusega, samuti on tal merendusalane kõrgharidus.
Varasemalt on Kaabel töötanud majandus-ja kommunikatsiooni­ministeeriumi lennundus-ja merendusosakonna juhatajana, kus tegeles ka siseriiklike parvlaevaühenduste arendamise ja planeerimisega.
Jaak Kaabelil on magistri­kraad rahvusvahelises merendusõiguses Kaplinna ülikoolist, samuti on ta läbinud mitmeid merendus-ja juhtimisalaseid koolitusi. Kaabel on tegelenud varasemalt ka ettevõtlusega.
Jaak Kaabel asub OÜ TS Laevad juhatuse esimehena ametisse 11. septembril. TS Laevad juhatuse esimees Kaido Padar lahkus ametist 1. augustil ja asus tööle kinnis­vara-, auto- ja hulgikaubanduskontserni Eesti Talleks juhatuse esimehena.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411