Reede, august 25, 2017
 

Hiiumaa posti­kanne hilines päeva võrra

Posti kojukandega tegeleva Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv teatas kolmapäeval, et traktiauto tehnilise rikke tõttu jõuab post Hiiumaale suure hilinemisega. “Seetõttu ei ole võimalik tänast tavapärast postikannet teha,” teatas Kaiv.
Erandina täideti uute pakkidega Kärdla paki­automaat ja viidi klientidele kohale osa kullerpakkidest. Kõik kolmapäeval saabuma pidanud kirjad, ajalehed, ajakirjad ja muu post toimetati kohale päev hiljem.
Kaiv palus ettevõtte nimel vabandust ja lubas anda endast parima, et olukord leiaks sobivaima lahenduse.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411