Reede, august 11, 2017
 

Hiidlastest tennisemängijad pereturniiridel

Tiiu Masing
Haapsalu 30. Valge Daami Pereturniiril oli esmakordselt esindatud ka Hiiumaa tenniseklubi.
Õde-venda Liisi ja Leemet Käär said kümne segapaariga kahes alagrupis mängitud turniiril alagrupi­võidu ja lõpptulemusena teise koha, kaotades esikoha­mängus paarile Sonja ja Rene Schütt. Vihmase ilma tõttu viidi 5. augustil toimunud turniir läbi Haapsalu spordihoone tennisesaalis. Mängijate võimalikeks kombinatsioonideks olid abikaasad, isa-tütar, ema-poeg, õde-vend, vanavanem ja lapselaps.
Siinkohal tasub meelde tuletada, et ajendatuna suvise turniiri 30. toimumiskorrast tehti tänavu algust ka talviste Valge Daami Pereturniiridega. 25. veebruaril, esimesel talvisel turniiril, olid kohal ka Liisi ja Leemet Käär, kes tookord said segapaaride seas neljanda koha.
Hiiumaa tenniseklubi korraldatavad pereturniirid sammuvad naabritest aastakese jagu maas. 1989. aastal alguse saanud turniirid nimetusega Parim Perepaar saidki ellu kutsutud Haapsalus toimunu eeskujul. Kuid neil on ka oluline erinevus. Haapsalu Valge Daami Pereturniirid on oma olemuselt lahtised, kutsudes kokku tenniseperesid üle Eesti. Meil on osalejateks vaid hiidlastest perepaarid. Eelmisest aastast juba ka suvehiidlased, keda Kärdlas sageli ka muidu tennist mängimas näeb.
Meie turniir Parim Perepaar toimub 30. korda järgmise aasta suvel. Selleks, et Haapsalu Valge Daami pereturniiridel teeks kaasa ka paar Hiiumaalt, oli vaja 28 aastat samalaadseid koduseid võistlusi.
Turniir Parim Perepaar 2017 mees- ja naispaaride konkurentsis mängiti läbi
30. juulist 1. augustini. Kõik kõigiga läbi mängides selgunud parim meespaar on Braien ja Kevin Kasser. Teise koha hõivasid vennad Madis ja Märt Annus. Võit vendade­paari Aleksander ja Albert Roberts üle andis kolmanda koha isa-poega paarile Mati ja Oliver Matto. Kolmel eelmisel aastal võidutsenud Tanel ja Andreas Malk seekord konkureerima ei tulnud.
Õed Liisa Apri ja Kadri Räis tõestasid, et nad on endiselt parimad naispaaride seas. Järgnesid õed Johanna ja Anette Matto ning Tiia ja Ingel-Ann Liibert ehk ema ja tütar.
Eeldatavalt osalejaterohke võistluse jaoks segapaaridele reserveeritud 6.augusti keskpäeval pidas ilm Kärdlas end kenasti kuivana. Kurb vaid tõdeda, et osalemiskutse saanud 16 paarist sobis võistluse toimumisaeg vaid kolmele. Äsja Haapsalust võistlemast tulnud Liisi ja Leemet Käär hoiavad jätkuvalt tiitlit Parim Perepaar. Teise koha võitlesid välja abikaasad Grete ja
Margus Peek. Suvehiidlaste võit emast-pojast koosneva paari Kristi ja Georg Linkov üle oli 7/6 5/7 10/3.

Tiiu Masing
Hiiumaa tenniseklubi

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411