Reede, august 25, 2017
 

Head naabrid!

Peaaegu nädala jooksul kuni teisipäeva, 22. augustini levis Linnumäe Talli ja selle lähiümbruses nii Pühalepa valla kui Kärdla territooriumil lubamatult palju saepuru põletamisest tekkinud lõkkesuitsu.
Kahetsusväärselt tekkis olukord, kus paljud meie piirkonna elanikud pidid taluma oma kodudes lõkkesuitsust tulenevaid tõsiseid, pehmelt öeldes ebameeldivusi.
Kuigi tuleohutuse seisukohalt oli kõik sajaprotsendiliselt kontrolli all, ei osanud me piisavalt arvestada ilmataadi vingerpussidega. Saepuru põletamine oli planeeritud üheks päevaks, sobiva tuulesuunaga elumajade piirkonnast eemale. Kõigi ilmaprognooside kohaselt pidi hilisõhtul järgnema väga tugev vihmasadu, mis oleks hommikuks veel põlemata materjali kustutanud. Tegelikkuses ilmaprognoosid paika ei pidanud ning planeeritud põletamisprotsess venis nõrga vihmasaju ja tuulesuuna pideva muutumise tõttu nädalapikkuseks.
Vabandame siiralt ning lubame, et sellist asja ei kordu! Saime oma valusa õppetunni ning edaspidi anname endast kõik, et meie tegevus Linnumäe Tallis ei häiriks meie heade naabrite tavapärast elu!
Siiski palve: kui edaspidi tekkib olukord, mil ka mõne väikese lõkke suits Teile ebameeldivusi valmistab, andke palun koheselt sellest meile teada! Meil on olemas kõik võimalused, et olukord kõige kiiremas tempos lahendada.
Siiraste vabandustega,
Jaanus Berkmann
OÜ Linnumäe Tall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411