Reede, august 25, 2017
 

Elektrilevi tegi Käina miljoni­investeeringu

Täna avab Elektrilevi vastvalminud 1,45 miljonit eurot maksnud Käina piirkonna­alajaama.
OÜ Elektrilevi kommunikatsioonispetsialist Peeter Liik ütles, et elektrilevi investeering Hiiumaa elektri­varustuse ühte sõlmpunkti tagab Käina valla elanikele ja ettevõtetele parema elektri­varustuskindluse. Lisaks liigub läbi Käina piirkonna alajaama tervet Hiiumaad elektriga varustav taristu. “Kaasaegne alajaam on täielikult kaugjuhitav ning uued kaitse- ja automaatika­seadmed võimaldavad rikete asukohta täpsemalt määrata ja vajavad seetõttu minimaalset liinilõikude väljalülitamist,” selgitas Liik.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411