Teisipäev, juuli 18, 2017
 

Ungru Resto kostitas 50 m kõrgusel

Peep Lillemägi | Hiiu Leht
Möödunud nädalavahetusel jõudsid Hiiumaa maitsed gurmaanideni Merepäevadel Tallinna Vanasadamas. Seal avas külastajatele uksed Dinner in the Sky ainulaadne restoran, kus nii restoranilaud kui ka köök tõsteti kraana abil kõrgele õhku nõnda, et einestajatele avanesid maalilised vaated üle mere ja pealinna. Sellesuvisel taevalõunal oli 50 meetri kõrgusel roogade pakkujaks Prangli ja Saaremaa restoranide kõrval Ungru Resto Pühalepa vallast. Hiiumaa maitsetena tuntud kadakahõngulisi toite pakuti taeva­laotuses Ungru köögile omases soul-food võtmes.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411