Reede, juuli 14, 2017
 

Orienteerujad edukad

Hiiumaa noored orienteerujad osalesid reedel-laupäeval orienteerumise maa­ilmameistrivõistluste raames toimunud rahvavõistlusel Elva-Vitipalus.
Rahvusvahelisel võistlusel saavutasid väga häid tulemusi meie tüdrukud. Kõige nooremate ehk kaheksa­aastaste tüdrukute nöörirajal teenis Marta Maripuu esikoha, edestades teist kohta enam kui 2 minutiga. Päev hiljem tuli ta teiseks.
Tüdrukute W10 nöörirajal saavutas Helisa Tartu samuti esikoha, edestades teise koha omanikku ligi
6 minutiga. Ta oli võidukas ka järgmisel päeval.
Tüdrukute W10 tugirajal saavutas Kätlin Mast samuti teise koha ning päev hiljem oli neljas.
“Lisaks võistlus­kogemustele said tüdrukud kaasa elada ka maailma parimatele orienteerujatele,” hindas treener Kristi Heilman. Ta tunnustas lapse­vanem Ave Tartut, tänu kellele võistlusreis võimalikuks sai.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411