Teisipäev, juuli 11, 2017
 

Noor filmitegija otsib toetajaid

Hiiu Lehe poole pöördus abipalvega Balti filmi- ja meediakooli esma­kursuslane Johannes Magnus Aule, kes on lavakunstikooli ja BFMi koostöös valmiva filmi produtsent. “Tegemist on suvise ja mõnusa filmiga, mille tegevustik leiab aset Hiiumaal,” selgitas Aule. Produtsent ütles, et kuna projekt on omaalgatuslik ja tegelikult puuduvad rahalised vahendid, et teha filmi nii, nagu see harilikult kombeks, vajavad noored filmitegijad abi.
Ta pöördus Hiiumaa elanike poole palvega, leidmaks toetajaid, kes filmitegijaid joogi ja toidumoonaga abistaks. “Olgu selleks kellegi vanaema või Hiiumaal tegutsev ettevõtja – igasugune abi on teretulnud,” ütles Aule.
Samalaadset abi said noored filmitegijad kevadel Anija kandis. “Leidsime väga palju toetajaid, saime osa moose isegi Anija mõisale sündmuste jaoks jätta – inimesed on väga vahvad ja vastutulelikud, sellepärast mõtlesime, et proovime sama ka Hiiumaal,” rääkis Aule.
Filmi võtteperiood kestab 19.–29. juulini, võtetel on 40–50 osalist.
Kel soov aidata, saab ühendust johannesmagnusaule@gmail.com või 5569 0396.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411