Reede, juuli 28, 2017
 

Memmed-taadid kohtusid Kõrgessaares

Tänavune Memme–Taadi­ perepäev toimus seekord Kõrgessaare mõisapargis. Osalejad nagu ikka eakad üle Hiiumaa. Meid olid tervitama tulnud maavanem Riho Rahuoja, Hiiu valla­vanem Reili Rand ja volikogu esimees Jüri Ojasoo.­ Maavanem rääkis meile haldus­reformist, haigla olukorrast ja edasistest arengutest.
Meelelahutust­ tõid külalised Saue päeva­keskusest:­ tantsisid Senjoriitad ja laulis ansambel Rukkilill. Sõnajala söökla kostitas lõunapausil maitsva supi ja saiakesega. Puhvetist sai osta head-paremat võileivatordist jäätiseni, suur tänu Tiiale ja Siirile selle eest. Peale kehakinnitust­ nautisime humoorikat etendust “Uljas neitsi”. Sisult väga eakohane, ole sa olnud või naispiraat, aastad teevad oma töö ja tuleb ikka tunnistada, et oled vanaks jäänud, pooled nooruseseiklused meelest läinud ja mis meeles, seegi segamini. Kolm tundi möödus kiiresti ja bussid sõidutasid peolised koju tagasi.
Päeva kordamineku eest täname Emmaste, Käina, Hiiu ja Pühalepa valda, kes ikka meie ettevõtmistele kaasa aitavad nii rahaliselt kui korralduslikult. Loodame, et ka ühisvallaga jätkub meeldiv koostöö.
Hiiumaa
pensionäride ühendus­

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411