Teisipäev, juuli 25, 2017
 

Lustilised Peipsi peal

erakogu
erakogu
Talvel suviseid reisiplaane tehes tekkis mõte külastada sel aastal Peipsi kanti. Iisaku sai valitud põhjusega – sealsel memmede tantsurühmal täitub tänavu juba 30 aastat tantsimist. Iisaku kunstide kool sai 20aastaseks, see asutus on Hiiumaaga seotud läbi ühise direktori. Eha Leiger oli ka Iisaku kooli alguse juures, olles kooli juhiks kümme aastat, samuti töötas ta Käina kaunite kunstide kooli direktorina päris hulk aastaid.
Meie reis langes kokku Peipsi festivali ajaga. 7. juuli õhtul oli Lohusuu sadamas meeleolukas kontsert, mis koosnes väikesest mereteemalisest muusikalist ja kontserdist. Ilusat meeste­laulu ja naljalugusid nautisime kahe tunni jagu. 8. juulil külastasime kohalikke vaatamis­väärsusi, Kauksi rannapromenaadi ja varbad kastsime ikka Peipsis märjaks ka. Õhtul oli meil laululaval kontsert koos Iisaku memmedega. Ühises kohvilauas jagus juttu küllaga. Õhtu lõpetasime ühise jalakeerutusega, ikka memmed omavahel, taatide põud on sealgi.
Reisile panid õla alla Pühalepa vallavalitsus ja Kultuurkapitali Hiiumaa ekspertgrupp, suur tänu. Väga tähtis osa reisi õnnestumisel on bussijuhil, Alarile jagub meil ainult kiidusõnu.

Pühalepa Lustilised

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411