Reede, juuli 14, 2017
 

Laste vabariik tuleb Hiiumaale

Eesti vabariigi 100. sünni­päeva auks käivitunud elamustuur Laste vabariik jõuab järgmisel nädalal Hiiumaale. 20. juulil ollakse Kärdlas ja 21. juulil Kassaris, koostööd tehakse Hiiu Folgiga ja kõik pakutav on lastele tasuta.
“Esimene kolmandik teekonnast on edukalt läbitud ja emotsioone on korraldajatel omajagu kogunenud,” vahendas laste ja noorte kultuuri­aasta kommunikatsiooni­juht Martha-Beryl Grauberg
25. mail alanud ringsõitu.
Laste vabariigis saab näha etendust “Kõige parem kingitus!”, kus sajaaastased kaksikõed Hulda ja Gulda Eesti 100. sünnipäevaks valmistuvad. Mängualal õpivad lapsed Eestit tundma eri nurkade alt, töötubades meisterdavad ja nuputavad. Laval astuvad üles kohalikud lapsed ja noored.
“On väga suur rõõm, et lapsed Laste vabariigis sel suvel koos Eesti sünnipäeva tähistavad. Pean oluliseks, et kõigis meist oleks igapäevaste tegemiste juures killuke lapselikku indu, õhinat ja lusti. Siis on kindel, et Eesti 200. sünnipäeva tähistame sama rõõmsalt kui täna,” ütles president Kersti Kaljulaid.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411