Reede, juuli 21, 2017
 

Kärdlas sõidab saiapoiss

Harda Roosna | Hiiu Leht
Eile tabas paljusid Kärdlas töötavaid inimesi meeldiv üllatus. Hommikul, just tööle­jõudmise ajal sõitis nii mõnegi kontori ukse ette vahva jalgrattur huvitaval jalgrattal ja pakkus muusika saatel värskeid saiakesi. Hiiumaa Coopi töötaja Arno Kuusk oli pannud ette Hiiumaa maitsete aasta põlle ja pähe soni, tellinud kauba jaoks esikäru ja kellaga jalgratta, võtnud Hiiu Pagarist peale värsked saiakesed peale ja vedas neid mööda linna laiali. “See, et teenus tuleb tarbijani on ju aina tavalisem,” selgitas Kuusk. “Näiteks mõnel pool tullakse koju isegi autot pesema, mitte ei pea enam pesulasse sõitma.” Saiakesed, mida ta pakkus, oli tõeline klassika: võiroosid, Viini ehk Moskva saiad, singi-juustupirukad ja õuna-rosinatäidisega saiakesed – kõik kenasti korvides ja linase kangaga kaetud. Ajastu­kohast, Pariisi tänavakohvikute muusikat tegi kanga alla peidetud väike tahvlike.
Coop Hiiumaa juhtaja Kaja Antons ütles, et idee hakata saiakesi linna peal laiali vedama, pakkuski välja Arno Kuusk. “Oleks selliseid inimesi, kes mõtlevad raamidest välja ja pakuvad nii huvitavaid ideid, rohkem,” soovis Kaja Antons.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411