Teisipäev, juuli 25, 2017
 

Hiiumaa eakad Muhus

Igal aastal juuni alguses on Hiiumaa aktiivsemad eakad käinud külas, kas oma saare mõnes piirkonnas või hoopis naabritel. Eelmisel aastal tutvusime Kuressaare päevakeskuse tegemistega, sel aastal külastasime Muhu saart. Külaskäigu eesmärgiks ikka tutvumine Muhu valla sotsiaaltöö korraldusega ja sealse hooldekeskusega. Veel külastasime Hellamaa külakeskust ja läheduses asuvat käsitöötalu. Seal nautisime perenaise võrratut näputööd ja memmede tantsurühma Ätses esinemist. Koduteele jäi veel jaanalinnutalu, kus peremees pidas meile loengu sebra triipudest, ikka läbi huumori. Muhu muuseumi giid tutvustas väljapanekuid ja kirjanik Juhan Smuuli elukäiku. Oli tore päev täis elamusi.
Suvi ei ole aga veel sugugi läbi, augusti alguses külastab meid Viljandi eakate näitering ja kolmapäeva, 9. augusti õhtul kell 18.30 tuleb Soera talumuuseumi õuel ettekandmisele saarlase Aino Kivi lustlik näitemäng “Kosilased”.

Hiiumaa pensionäride ühendus

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411