Teisipäev, juuli 4, 2017
 

Hiidlane juhib MMil võistkonda

Nädalavahetusel algasid Lõuna-Eestis orienteerumise maailmameistrivõistlused (MM), kus Eesti koondise peatreeneriks Hiiumaa juurtega Elo Saue.
Koondisesse kuulub ka tema poeg Kenny Kivikas, kes Tartus toimunud avadistantsil ehk sprindis eestlastest parimana 19. koha teenis. Võitnud Daniel Hubmannile Šveitsist, kelle ajaks märgiti 14.30,6, kaotas Kivikas minutiga.
“Andsin endast füüsilise poole pealt maksimumi, kuid hoost jäi vajaka,” ütles Kivikas võistlusjärgselt ETVle.
Pühapäeval Viljandis toimunud sprinditeates oli Eesti kvartett Annika Rihma, Raido Mitt, Kenny Kivikas, Liis Johanson 33 võistkonna seas 16. Rootsi nelik sai ajaks 1.03.32, millele eestlased kaotasid 7 minutiga.
“Olen pettunud, sest täna oleks olnud täiesti reaalne koht kümne parema seas,” ütles koondise peatreener. Õhtul analüüsiti jooksu ning Saue avaldas lootust, et järgmisteks distantsideks tehakse õiged järeldused.

Hergo Tasuja

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411