Reede, juuli 14, 2017
 

Haiglad ühinevad loodetavasti juulis

PERHi ja Hiiumaa haigla võrgustumine on saamas juriidilist vormi. 5. juulil asutas Põhja-Eesti Regionaalhaigla sihtasutuse Hiiu Maakonnahaigla, mis lähiajal peaks ühinema praeguse Hiiumaa haigla sihtasutusega. “Selleks on vaja sõlmida ühinemisleping ja praeguste plaanide järgi soovime selleni jõuda veel juulikuu jooksul,” selgitas SA Hiiumaa Haigla nõukogu liige Meelis Roosimägi.
Vana ja uue sihtasutuse nõukogu kogunevad Kärdlas, et kahe sihtasutuse ühinemisleping heaks kiita. Pärast ühinemist hakkab uus sihtasutus kandma nime Hiiumaa Haigla ja see tegutseb edasi üld­haiglana.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411