Teisipäev, juuli 11, 2017
 

Avalik linnaruum – meie ühine hoov

repro
Valmis Kärdla keskväljaku arhitektuurne eskiis, millega saab tutvuda ja oma arvamust avaldada. Hiiu vallavanema nõunik Liis Remmelg kutsub kõiki lahendusega tutvuma kas Hiiu valla kodulehel või vallamaja teise korruse saalis, kuhu saab jätta ka anonüümseid ettepanekuid. “Avalik linnaruum on sisuliselt ju meie ühine hoov,” selgitas Remmelg. Arvamusi ja ettepanekuid eskiislahenduse kohta saab esitada tänasest, 11. juulist kuni 25. juulini. Nende alusel lihvitakse keskväljaku eskiislahendust edasi. Ettepanekud saab esitada kirjalikult aadressil Keskväljak 5a Kärdla või meiliaadressil valitsus@hiiuvald.ee
Eskiislahenduse ja arvamuste avalik arutelu algab neljapäeval, 27. juulil kell 16 vallamajas Keskväljak 5a Kärdla.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411