Reede, juuli 14, 2017
 

Autoga kokku põrganud jalgrattur toimetati haiglasse

Kolmapäeva, 12. juuli õhtul enne kella kaheksat toimus Emmaste vallas Emmaste-Luidja maantee 8. kilomeetril kokkupõrge 57aastase naise juhitud sõiduauto Audi A6 ja parempoolselt teeäärelt sõidukile jalgrattal ette pööranud 13aastase tüdruku vahel. Kiirabi toimetas jalgratturi Hiiumaa haiglasse.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411