Teisipäev, juuni 27, 2017
 

Väliharf mängib Orjaku sadamas

YouTube
Alanud nädal on paljude jaoks laste ja noorte tantsu-ja laulupeo nädal, kuid kindlasti on ka neid, kes ehk veel ei ole ennast pealinnaminekule sättinud.
Sumedal neljapäevaõhtul peale jaane ja enne suurt suvehullust ootame kõiki merelaulude ja eheda muusika sõpru Orjaku külamajja. Järjekordse Kassari kultuurineljapäeva päeva lõpetab seal ansambli Väliharf muusika, mida võib nautida nii kontserdi kui tantsuõhtuna.
Väliharf alustas tegevust 2002. aastal Haapsalus ja selle liikmeteks on Anto Siimson ja Marko Matvei. Nende kahe­häälset laulu saadavad kitarr, karmoška ja suupill ning esitus on ehe ja just sobilik mere äärde ja sadamasse. Valdava osa repertuaarist moodustavadki mereteemalised laulud, kuid esitamisele võivad tulla ka lood Eesti filmidest ja teatrietendustest. Samas pole neile võõrad ka muud stiilid ning kontserdi kava moodustub kohapeal ja koostöös publikuga.
Hiiumaale esinema tulevad nad alati meelsasti, pakkudes omalt poolt parimat, mida on vaja üheks ilusaks peoks ühes ilusas sadamas.
Kontsert 29. juunil algab kell 19. Piletid müügil kohapeal, avatud ka väike sadamakohvik.

Margit Kääramees
Orjaku külamaja perenaine

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411