Reede, juuni 16, 2017
 

TV10 Olümpiastarti näeb teleekraanil

Helja Kaptein | Hiiu Leht
Telesaate “TV 10 Olümpiastarti” 46. hooaja finaalvõistlused algasid esmaspäeval remondiootel Kärdla staadionil. Kolmapäevaks selgusid mitmevõistluse võitjad ja parimad koolitiimid ning jagati auhindu. Kokkuvõtvat saadet võistlussarja finaaletapist näeb ETV2 ekraanil pühapäeval, 18. juunil kell 20. Võistluse peakohtunik ja Hiiumaa kergejõustikutreener Toivo Pruul avaldas heameelt, et pärast kümneaastast pausi korraldati finaalvõistlus taas Hiiumaal. Kokku võistles Kärdla staadionil 172 finalisti 48 koolist. Võistlesid ka hiidlased: võistlustulle läksid ühise võistkonnana kaheksa Emmaste ja Käina kooli õpilast. “Meil pole põhjust silmi maha lüüa, sest üldkokkuvõttes saavutas ühisvõistkond väiksemate koolide osas viienda koha,” oli Pruul rahul. Hiiumaal korraldati võistlust TV10 Olümpiastarti sarja ajaloo jooksul neljandat korda.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411