Reede, juuni 30, 2017
 

Täna PPA teenindused avatud

Seoses IDkaartide sertifikaatide uuendamisega on homme avatud ka need PPA teenindused, mis tavapäraselt reedeti suletud. Kärdlas on teenindus täna avatud kl 9–17ni.
Kaartidel, mis on välja antud enne 2014. aasta oktoobri keskpaika, ei saa 1. juulist sertifikaate uuendada kodurakenduses ega PPA teenindustes. Ka on sertifikaatide uuendajate arv märgatavalt tõusnud ja mõningatel juhtudel võib uuendamine ebaõnnestuda. “Kui koduse rakenduse abil uuendamine ebaõnnestub, siis tasub uuesti proovida 15–20 minuti pärast. Kui rakendus kuvab veateadet, mis teavitab, et klient peab pöörduma PPA teenindusse, siis see tähendab, et selle kaardi sertifikaate ei ole võimalik koduse rakenduse kaudu uuendada,” selgitas PPA peaekspert Eliisa Sau.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411