Teisipäev, juuni 6, 2017
 

Suvine merekool ootab osalejaid

Juunis alustab kaheksas Eesti paigas koolituspäevi pop-up merekool “Mere­sõber”, et anda nii lastele kui täiskasvanutele võimalus proovida omal käel erinevaid merespordivahendeid, saada vahetu kogemus merel käimisest ning tutvuda merega seotud vaba aja veetmise võimalustega.
Meresõber annab võimaluse veele minna kahel erineval viisil: eelregistreerimisega viiepäevane merekool noortele ja kiirkursus “Esimest korda veele”.
Viiepäevase merekooli raames antakse ülevaade merel käitumise põhi­mõtetest ning omandatakse algteadmised purjetamisest, kajakiga sõitmisest, SUPlauaga sõitmisest ja lohesurfist. See on mõeldud 8–16aastastele noortele ning maksta tuleb osalustasu.
Moodustatakse kaks kuni neli 18liikmelist gruppi: Kärdlas, Eismas, Võrus ja Viljandis neli ning Pirital, Tilgus, Kakumäel ja Räpinas kaks gruppi. Kärdlas on koolitused 26. juunist 9. juulini. Eelregistreerimine on alanud Eesti jaht­klubide liidu kodulehel.
Kiirkursus “Esimest korda veele!” kestab õhtuti kella 16–19ni ja nädala­vahetustel kella 10–19ni.
Meresõbra projekti algatas kultuuriministeerium, jätkuprojekti toetab EV100.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411