Reede, juuni 2, 2017
 

Suvevolle tuleb taas!

Suvi on märkamatult kohale jõudnud ja rannavolleväljakud juba aktiivses kasutuses. Samuti algab 6. juunil kell 18 rannavollevõistlus, mis sel ja ka järgmisel kolmel hooajal kannab nime Coolbet Suvevolle.
Seitsmendat aastat järjest toimuval võistlusel on sel aastal kokku kaheksa etappi. Need peetakse 6., 13., 20. ja 27. juunil ning 4., 11., 18. ja 25. juulil ehk igal teisipäeval algusega 18, olenemata ilmast.
Samaaegselt toimuvad mängud üle Eesti juba teada-tuntud kohtades: Tallinn Credit24 Arenal ja Pirital, Paides, Tartus, Võrus, Jõhvis, Kohilas, Kuressaares, Kärdlas, Põltsa­maal, Käärikul, Kloogarannas, Taeblas, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Tõrvas (ainult 4 esimest etappi) ja Viljandis. Uue kohana on lisandunud Haven Kakumäe piirkond.
Eelregistreerida saab aadressil http://www.volley.ee/suvevolle-registreerimine, võistluspäeval veel kuni kella 12ni ja mängupaigas kuni kella 17.45ni. Osavõtutasu on 4 eurot kord.
Võistkonnad moodustatakse igal turniiril kohapeal ja lähtuvalt osalejate arvust on need kolme- või neljaliikmelised. Mängitakse saalivõrkpalli reeglite järgi, mis kohandatud välistingimustele ning mängima pääsevad kõik, kes on vähemalt 14aastased. Täpsema info saab alati kohapealt korraldajatelt.
Tänavuse peaauhinna panevad välja Eesti võrkpalli liit ja Coolbet ning selleks on reis Poola, kus toimub Euroopa MV finaalturniir. Auhind sisaldab lennupileteid kahele Poola ja tagasi, hommikusöökidega ööbimist 24.–29.augustini Gdanskis ja mängupileteid kahele.
Auhinnad loositakse välja kõigi sel hooajal vähemalt kuuel etapil osalenud suve­volletajate vahel. Samuti on kõik Hiiumaa etapid au­hinnalised. “Kõik auhinnalised kohad saavad premeeritud, kuid kõige ägedam auhindadest on meeldiv ajaveetmine värskes õhus, võrkpalli mängides,” kommenteeris Hiiumaa etappide korraldaja Marge Vähter.
Eelmisel suvel volletas üle Eesti 1211 mängijat, Hiiumaal osales seitsme etapi jooksul 31 meest ja 8 naist.
Etappide läbiviimist on lisaks Hiiumaa spordikooli taristule toetanud ka Hiiumaa spordiliit. Täname spordikooli ja treener Ülari Kaibaldit väljakute korrastamise eest ning ootame kõiki huvilisi 6. juunil kell 18 Kärdla rannavolle­väljakutele!
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Võrkpall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411