Teisipäev, juuni 13, 2017
 

Ständappkomöödia tuleb hiidlasi naerutama

erakogu
Tallinna ständapp-­komöödia üritustesari Fopaa! jõuab esmakordselt Hiiumaale.
Üritustesarja Fopaa! eestvedajad soovivad lähiajal väisata Eestimaa eri paiku. Soonlepa küla soovitas neile esinemiskohana hea kolleeg ja koomik Taniel Kasemägi, kes varem külastanud Soonlepa puhkemaja koos Comedy Estonia tiimiga.
“Nendest üritustest jäi nii talle kui publikule väga hea mulje, vastuvõtt oli soe ja tundub, et Soonlepa on valmis vastu võtma järjekordset ständappkomöödia-šõud,” rääkis Fopaa! eestvedaja Kaarel Nõmmik. Siiani on trupp esinenud peamiselt Tallinnas, aga ka Tartus ja 2015. aastal korraldasid nad Paide arvamusfestivali plahvatusliku lõpušõu.
Nõmmik rääkis, et Tallinnas korraldavad nad etendusi keskmiselt kord kuus ja publikuks on vaatajad õpilastest pensionärideni välja. “Fopaale tasuks kaasa võtta hea tuju, avatud meel ja valmidus naerda kõige ja kõigi üle,” soovitas Nõmmik. Teemade ja subjektide valik, mida käsitletakse, on lai: Suurest Paugust kuni kabanossini ja ainuraksetest kuni homo sapiensiteni. “Kõike seda loomulikult teravalt, tabavalt ja naljakalt,” lubas Nõmmik.
Soonlepa puhkemaja mahutab kuni 200 inimest, etendus toimub siseruumides ja kestab umbes üks tund. Üles astuvad neli ständappkoomikut: Kaarel Nõmmik, Taniel Kasemägi, Kadri-Maria Mitt ja Kristjan Oden. Uksed avatakse kell 18.30 ning publiku soovituslik vanusepiirang on 16 aastat.
Pildistamine ja filmimine etenduse ajal on lubatud eelneval kokkuleppel.
Fopaa! on 2013. aasta sügisel alguse saanud ständappkomöödia etenduste sari, mille abil on oma tähelendu alustanud mitmed praegused ja tulevased komöödiatähed.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411