Teisipäev, juuni 20, 2017
 

Riik tellis jaaniajaks lisareise

Vedaja OÜ TS Laevad lisab majandus- ja kommunikatsiooni­ministeeriumi tellimusel jaaniajaks kuus täiendavat reisi mandri ja suursaarte vahele. Neli täiendavat reisi tehakse Virtsu–Kuivastu liinil ja kaks Rohuküla–Heltermaa liinil. Rohuküla–Heltermaa liinile lisanduvad väljumised on
22. juunil kell 17.45 Rohukülast ja 25. juunil kell 13.20 Heltermaalt. Eelmüük neile reisidele on avatud.
Ettevõtte juhataja Kaido Padar ütles, et aasta esimese viie kuuga on mandri ja suursaarte vahel liigelnud 53 000 reisijat rohkem kui aasta varem. Ka näitab piletite eelmüük, et suurenenud nõudlus jätkub. Kuna eelmüügis olnud piletid on jaaniaja populaarsematel päevadel ja aegadel välja müüdud ja selleks, et vältida pikki järjekordi sadamates, otsustatigi lisada täiendavaid reise.
Jaaniajal on ettevõtte kõik kuus laeva reisijaid teenindamas. Rohuküla–Heltermaa liinile lisandub Leigrile ja Tiiule parvlaev Regula, Virtsu–Kuivastu liinil teeb liinil olevate parvlaevade Piret ja Hiiumaa kõrval lisareisid parvlaev Tõll.
“Kokkuleppel riigiga toimub laevaliiklus jaaniajal niikaua kui kõik soovijad on üle viidud ehk vajadusel lisatakse veel reise. Samas palume inimestel võimalusel planeerida oma reisid vähempopulaarsetele aegadele ja soetada eelmüügist piletid,” lisas Kaido Padar.
23. juunil ja 24. juunil toimuvad reisid vastavalt sõiduplaanile.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411