Reede, juuni 9, 2017
 

Molbert-telerialus äratas huvi

OÜ Vevell
Hiiumaalt saab tellida telerialuse, kuhu moodsa lameteleri saab asetada nagu maali ja sellega toale hoopis uudse ilme anda.
OÜ Vevell Mööbel on Kärdlas tegutsenud juba pikemat aega ja tootnud peamiselt köögimööblit. Selle suve hakul jõudis Facebooki aga pilt uuest tootest, molbert-telerialusest, mis mööblitegijate sõnutsi on äratanud suurt huvi.
“Tuttav näitas kunagi pilti alusest, millele saab teleri panna nagu maali. Mõtlesin, et päris omapärane, aga esialgu sinna see jäi,” räägib ettevõtte omanik ja tegevjuht, tislermeister Kaupo Valting.
“Ühel hetkel oli endal kodus uut telerialust vaja ja mõtlesin, et vaatan, kuidas oleks, kui teha selline molbert. Esialgset pildil olnud kavandit muutsin veidi oma vajaduste järgi, aga lõpptulemusega jäin rahule.”
Perepoeg Robin Valting, kes mõned aastad tagasi läks õppima mandrile Audentese spordikooli ja praegu on professionaalse võrkpallurina jõudnud Eesti noortekoondisse, pildistas telerialuse üles ja riputas Facebooki.
“Päris üllatav, kui palju kõnesid hakkas tulema,” ütles Kaupo Valting kogemuse kohta, kuidas sotsiaalvõrgustiku n-ö telegraaf toimib.
Ühe molbert-telerialuse tellinud kliendi tagasiside oli selline: “Kohe kui nägime Molbert-TValuse ideed, teadsime, et see on just see, mis meile sobib. Konstruktsioon on tugev, stabiilne, meisterlikult valmistatud ning täpselt meie soovi järgi viimistletud (valge õlivaha) ning sobib ideaalselt kokku ülejäänud mööbliga. Oleme rahul ning julgeme soovitada kõikidele tuttavatele.”
“Julgen kinnitada, et tegemist on omanäolise ja silmapaistva mööbliesemega,” on ka Valting ise rahul.
Mööblitootmise kohta Hiiumaal ütleb Kaupo Valting, et mandri tegijatega on võimalik konkureerida küll. “Kui inimene tellib köögimööblit, võtab ta enamasti mitu pakkumist. Olen tähele pannud, et kui pakkumise saadame, siis neljal juhul viiest tuleb ka tellimus,” tõi ta näite.
Valting oletab, et küllap on siin tehtud toote hinna ja kvaliteedi suhe parem kui mandril ja eritellimusel mööblit ju IKEAst ei leia. “Tallinna ja mandri suuremad mööblitootjad on oma hindadega siis ilmselt kallimad.”

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411