Teisipäev, juuni 20, 2017
 

Meie kingitus

Tänases lehes andsime puhkust neile, kes iga päev kirjutavad, ja palusime sünnipäevalood valmis kirjutada Hiiu Lehe sõpradel, vaid juhtkiri jäi peatoimetaja hooleks. Tänu kõigile kirjutajatele heade sõnade ja soovide eest!
Loodame, et tavapärasest erinev lugemine pakub rõõmu ka Sulle, Hiiu Lehe lugeja. Vaata, mis välja tuli – ühe toreda sissevaate meie toimetuse igapäevaellu peaks tänasest sünnipäevalehest kätte saama. Ja tavapäraste uudiste juures oleme tagasi juba neljapäeval.
Rõõmu teeb, et meie väikesest toimetusest ja tagasihoidlikust maakonnalehest on ajakirjanduspisiku saanud nii mõnigi noor inimene.
Rõõmu teeb, et meil on palju sõpru – lisaks neile, kes leheveergudel kirjutavad, kõik need, kes lehte tellivad ja loevad, aga ka need, kes reklaami ostavad. Ilma rahata ju lehte ei tee.
Suur tänu kõigile toimetuse töötajatele, kes on palju panustanud sellesse, et toimetusse oleks alati meeldiv tulla ja mõnus olla ning Hiiu Leht ilmuks õigel päeval. Aitäh, kallid praegused ja endised kolleegid!
Minu lugupidamine OÜ Saaremaa Raadio suuromanikule Arne Pagilile! Tõelise vabas ja demokraatlikus ühiskonnas kasvanud kodanikuna pole ta kunagi sekkunud lehe sisupoolde ning telefoniõigust eirates on peatoimetajat rasketes olukordades hoopis toetanud.
Jah, töö pole kunagi inimese kogu elu sisu ning pere ja lähedased on tähtsamad. Siiski on Hiiu Leht suure osa minu päevadest täitnud juba 1999. aastast ehk 18 pikka aastat. Tänavu augustis täitub 11 aastat peatoimetaja ametis. See on olnud huvitav ja vastutusrikas töö ning ma olen püüdnud anda selles ametis oma parima.
Nüüd läheme koos vastu järgmisele aastaringile, et jätkata seda, mida eile, 20 aastat tagasi alustas peatoimetaja Anu Pallas, kui ta hakkas sisse lööma Hiiu Lehe avalugu: “Täna hoiab lugeja käes uut, eraalgatusest, koostööst ning heast tahtest sündinud nädalalehte Hiiu Leht…”

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411