Teisipäev, juuni 13, 2017
 

Mangu rannas pole avalikku supluskohta

Eestis algab ametlik suplushooaeg 1. juunist ja kestab 31. augustini. Terviseameti andmeil ei avata tänavu ametlikku supluskohta Mangu rannas. Nii on Hiiumaal sel suvel viis avalikku supluskohta, mis juba enne suplushooaja avamist peaksid olema hooldatud ja korrastatud, varustatud piisaval hulgal riietuskabiinide, tualettruumide või kuivkäimlate ja prügiurnidega.
Hiiumaa avalikud supluskohad on Kärdla, Liivalauka, Luidja, Kassari ja Tõrvanina rand, saare igas omavalitsuses üks. Neis kohtades võetakse ka veeproove, suplejatele nähtavas kohas peab olema info suplusvee kvaliteedi ja supluskoha valdaja kohta.
Mais võeti kõigist viiest supluskohast esimesed vee­proovid ning need näitasid, et vee kvaliteet on väga hea. Kuna vesi on veel üsna jahe ja suplejaid väga vähe, otsustati uus proov võtta juunis.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411